گروه مورد نظر : عنوان پروژه :
قسمتی از عنوان پروژه تان را وارد نمائید ...
قیمت پروژه از : تا : داکیومنت : کامنت :
جستجو پروژه
طبقه بندی پروژه ها
خدمات ویژه ناب پروژه
آخرین پروژه ها
تبلیغات متنی
بنرهای تبلیغاتی
آمار بازدید سایت
افراد آنلاین در سایت ناب پروژه تعداد افراد آنلاين : 3
بازدید امروز سایت ناب پروژه تعداد بازديد امروز : 183
تعداد بازدید دیروز از سایت ناب پروژه تعداد بازديد دیروز : 2,206
کاربران آنلاین در ناب پروژه تعداد بازدید کل : 4,145,547
   

پروپوزال پیشنهاد افراد در شبکه های اجتماعی با استفاده از تکنیکهای خوشه بندی فازی


قیمت قبلی : 89000  تومان
 تخفیف : 0  %
قیمت  جدید: 89000   تومان
بانک : فاقد بانک اطلاعاتی
کامنت گذاری: دارد
فایل داکیومنت : دارد
رمز ورود پروژه : ندارد - ندارد

فایل دمو پروژه : دانلود فایل داکیومنت تکمیلی
فایل داکیومنت : دانلود فایل دمو | اجرایی پروژه
تعداد مشاهده : 4072

- در صورت نیاز به آموزش آنلاین نحوه ساخت این پروژه توسط نرم افزارهای آموزش راه دور و یا درخواست تهیه پروژه مشابه، کافیست با شماره تماس 09179221734 یا آدرس ایمیل behnam.h1368@gmail.com هماهنگی های لازم را انجام دهید.
توضیح  کلی :

شبکه‌های اجتماعی همچنان توجه دانشگاه‌ها و کسب و کار را به خود جلب می‌کنند. تعداد زیادی از کاربران ، با مقداری اطلاعات صریح و ضمنی موجود، در پیدا کردن ، تطابق و پیشنهاد مردم در شبکه‌های اجتماعی در چالش هستند. پیشنهاد افراد نیازمند پذیرش هر دو طرف است و باید در مدت زمان معقول مطرح شود. سیستم‌های تطابق اجتماعی موجود را می‌توان به عنوان سیستم توصیه‌گر به حساب آورد که به جای معرفی محصولات ، مردم را به یکدیگر پیشنهاد می‌دهد. سیستم‌های موجود با استفاده از دو روش محبوب می‌شوند: (1) تطابق مبتنی بر محتوا ، با استفاده از پروفایل کاربران و (2) تطابق مبتنی بر مشارکتی ، با استفاده از فعالیت کاربران برای تسهیل تطبیق. فقط تعداد کمی از شبکه‌های اجتماعی از روش مبتنی بر ترکیبی استفاده می‌کنند که در آن از هر دو پروفایل و فعالیت ها استفاده می‌شود. با این حال، رشد سریع کاربران در شبکه تطبیق اجتماعی و با افزایش میزان اطلاعاتی که سیستم‌های تطابق اجتماعی در مورد کاربران خود به دست آورد، روش‌های توصیه‌گر در تطبیق دادن افراد در شبکه‌های اجتماعی ضعیف عمل می کند.
هدف از خوشه بندي، تقسيم بندي داده هاي موجود به چند گروه به قسمي است كه داده هاي گروه هاي مختلف حداكثر تفاوت ممكن را از هم داشته باشند و داد ه هاي موجود در يك گروه بسيار به هم شبيه باشند . خوشه بندي با كلاس بندي تفاوت دارد و اين تفاوت به برچسب دار بودن و نبودن دسته ها مربوط مي شود. در خوشه بندي دسته ها از پيش معين نيستند.
خوشه بندي از ابزارهاي متداول داده كاوي بوده كه به استخراج دسته هايي با حداكثر شباهت بين عناصر داخل دسته و حداقل شباهت با عناصر ساير دسته ها مي پردازد. اين تشابه يا عدم تشابه براساس معيارهاي اندازه گيري فاصله تعريف مي شود. در واقع خوشه بندي يك كلاس بندي بدون نظارت است كه در آن كلا سها از پيش تعريف نشده اند. هدف از انجام خوشه بندي ارائه چشم انداز مناسبي از اتفاقات در حال وقوع در پايگاه داده ها به مصرف كنندة نهايي اطلاعات مي باشد. كاربرد ديگر خوشه بندي را مي توان در تعيين داده هايي كه با ساير داده ها تفاوت چشمگير دارند عنوان نمود.
اهداف پژوهش به شرح زیر است:
توسعه یک سیستم تطبیق اجتماعی ترکیبی بر اساس تکنیک‌های خوشه‌بندی فازی به منظور افزایش دقت پیشنهاد ها، کاهش پیچیدگی فرآیند تطبیق و برای غلبه بر مشکلات سیستم تطبیق اجتماعی جاری.
• شناسایی منابع داده (داده‌های صریح و ضمنی) اعضای شبکه‌های اجتماعی که می‌تواند به منظور بهبود فرآیند انطباق مورد استفاده قرار گیرد.
• توسعه الگوریتم‌های خوشه‌بندی مبتنی بر محدودیت‌های افزایشی که می‌تواند به طور موثر در گروه‌بندی مردم در شبکه‌های اجتماعی استفاده شود.
• توسعه مدل تطبیق و رتبه‌بندی برای ارائه پیشنهاد
توسعه روش‌های جدید برای ارزیابی تخصیص الگوریتم‌های خوشه‌بندی در هنگام استفاده از آنها در سیستم‌های تطابق اجتماعی.

امکانات اصلی پروژه :

tadalafil

cialis generico
1. بيان مسأله اساسي تحقيق به طور كلي (شامل تشريح مسأله و معرفي آن، بيان جنبه‏هاي مجهول و مبهم، بيان متغيرهاي مربوطه و منظور از تحقيق)
2. اهمیت و ضرورت انجام تحقيق
3. مرور ادبیات و سوابق مربوطه (بيان مختصر پیشینه تحقيقات انجام شده در داخل و خارج کشور پيرامون موضوع تحقیق و نتايج آنها و مرور ادبیات و چارچوب نظري تحقیق)
4. جنبه جديد بودن و نوآوري در تحقيق
5. اهداف مشخص تحقيق (شامل اهداف آرماني، کلی، اهداف ويژه و كاربردي)
6. در صورت داشتن هدف كاربردي، نام بهره‏وران (سازمان‏ها، صنايع و يا گروه ذينفعان) ذكر شود (به عبارت دیگر محل اجرای مطالعه موردی)
7. سؤالات تحقیق
8. تعريف واژه‏ها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی)
9. روش شناسی تحقیق
10. متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها( در صورت وجود وامکان )
11. شرح کامل روش (ميداني، كتابخانه‏اي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه،  مصاحبه،  فيش‏برداري و غيره) گردآوري داده‏ها
12. جامعه آماري، روش نمونه‏گيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان)
13. روش‌ها و ابزار تجزيه و تحليل داده‏ها
14. منابع

پروژه های مرتبط :
برچسپ ها :

تهیه پروپوزال, پروپوزال دانشگاهی, نحوه نگارش پروپوزال, پروپوزال پیشنهاد افراد در شبکه های اجتماعی با استفاده از تکنیکهای خوشه بندی فازی, آموزش نوشتن پروپوزال, پروپوزال نویسی, سفارش پروپوزال, ناب پروژه, پروژه دانشجویی